Zdrowe kanapki

„Zdrowe kanapki”.  Lekcja techniki w klasach 5. Nauczyciel Ewa Siemaszko

Chłopcy z kl. 5b podczas pracyNa pierwszym planie stoły, na którym porozkładane są produkty do pracy jak pomidorki, papryka, pieczywo. Uczniowie przygotowują kanapki. Na drugim planie kolejne stoły z uczniami
Dziewczynki z kl. 5b podczas pracy w pracowniNa pierwszym planie stoły, na którym porozkładane są produkty do pracy jak pomidorki, papryka, pieczywo. Uczniowie przygotowują kanapki. Na drugim planie kolejne stoły z uczniem
KANAPKI nr 1Na talerzyku leżą kanapki udekorowane pomidorkami i sałatą
KANAPKI nr 2Na talerzyku leży kanapka udekorowana czerwoną papryką
KANAPKI nr 3Na tacce leżą kanapki udekorowane ogórkiem, kiełkami, kabanosikiem, papryką
KANAPKI nr 4Na tacce leżą kanapki udekorowane ogórkiem, kiełkami, kabanosikiem, papryką
KANAPKI nr 5Na kolorowym talerzyku kanapka z rzodkiewką, serem, ogórkiem
KANAPKI nr 6Na tacce kanapka udekorowana papryką i rzodkiewką
KANAPKI nr 7Na tacce dwie „uśmiechnięte” kanapki udekorowane papryką, ogarkiem, rzodkiewką
KANAPKI nr 8Na talerzyku dwie kanapki udekorowane ogórkiem, sałatą, pomidorem
KANAPKI nr 9Na talerzyku „uśmiechniętą” kanapka z oliwkami, pomidorem, rukolą
KANAPKI nr 10Na tacce „uśmiechnięta” kanapka udekorowana oliwkami, rukolą, pomidorkiem
KANAPKI nr 11Na talerzyku kanapki z dodatkiem kabanosów udekorowane pomidorkiem, ogórkiem, serkiem…