Jajeczka z dodatkami

Na talerzykach ułożone i udekorowane warzywami ugotowane jajeczka„Jajeczka z dodatkami”.  Lekcja techniki w klasach 5. Nauczyciel Ewa Siemaszko
Na lekcjach techniki uczymy się przygotowywać zdrową, smaczną żywność, dbając równocześnie o jej walory estetyczne.

Uczniowie podczas przygotowywania produktówNa pierwszym planie stoły z porozkładanymi produktami. Uczniowie obierają jajka i kroją warzywa
Jajeczka nr 1Na talerzykach ułożone i udekorowane warzywami ugotowane jajeczka
Jajeczka nr 2Na talerzykach ułożone i udekorowane warzywami ugotowane jajeczka
Jajeczka nr 3Na talerzykach ułożone i udekorowane warzywami ugotowane jajeczka
Jajeczka nr 4Na talerzykach ułożone i udekorowane warzywami ugotowane jajeczka
Jajeczka nr 5Na talerzykach ułożone i udekorowane warzywami ugotowane jajeczka
Jajeczka nr 6Na talerzykach ułożone i udekorowane warzywami ugotowane jajeczka
Jajeczka nr 7Na talerzykach ułożone i udekorowane warzywami ugotowane jajeczka
Jajeczka nr 8Na talerzykach ułożone i udekorowane warzywami ugotowane jajeczka
Jajeczka nr 9Na talerzykach ułożone i udekorowane warzywami ugotowane jajeczka
Jajeczka nr 10Na talerzykach ułożone i udekorowane warzywami ugotowane jajeczka